Groene Schilder Week

Pak de kwast op en maak kennis met de groenste verf van Nederland!

Kom kennis maken met Copperant, de groenste verf van Nederland bij Bevela Amsterdam. Van 4 t/m 8 juni staat Copperant in de spotlight met een introductie-ochtend met een gezond ontbijt, het zelf ervaren van de verf tot aan de afsluiting van de week met bier, burgers en een knipbeurt van een meesterbarbier.

Het programma voor deze week:

Een gezonde start
Maandag 4 juni 7.00 – 10.00 u

Start de week met een gezond ontbijt. Bij de Copperant foodtruck kunt u kiezen uit de heerlijkste broodjes met een heerlijk kop koffie, thee of vruchtensap. Terwijl u geniet van uw ontbijt, kunt u kennis maken met het salesteam van Copperant, zelf de verf testen en krijgt u een introductie van het Copperant-assortiment.

Verftestdagen
4 t/m 8 juni 7.00 – 17.00 u

Tijdens de gehele week kunt u tijdens de verftestdagen zelf ervaren hoe het is om met Copperant te schilderen. Pak de kwast op en ervaar de prettige verwerking en snelle droging van de verf.

 

Bier, burgers & barbier
Donderdag 7 juni 15.00 – 18.00 u

Hoe anders kun je een week goed afsluiten, dan met bier, burgers en een barbier?! De Copperant foodtruck serveert een drietal ambachtelijk burgers die prachtig combineren met de Copperant Wilskracht speciaalbieren. En met een knip en/of scheerbeurt van onze meesterbarbier kunt u fris het weekend in!
Kom kennis maken met Copperant!

Tot ziens bij Bevela Amsterdam!