NCoat Stone Concentraat

NCoat Stone Concentraat:
Nu ook in kleinverpakking!

In het verleden waren de verpakkingen van de NCoat Stone Concentraat gericht op grootgebruikers, maar daarvoor is er nu een oplossing, de 1 kg verpakking!

Met deze 1 kg verpakkingen en het vermengen van 1:8 met schoon leidingwater, creëer je 9 liter gemengd materiaal welke voldoende is om een geveloppervlak van ca. 40-45m² te hydrofoberen! (Bij een gemiddeld zuigende ondergrond.)

Daarnaast is het product goed te verwerken middels een nevelpomp (bijv. gloria pomp.) Dat is nog eens tastbaar meedenken van NCoat.

NCoat Stone Concentraat is beschikbaar in 1, 5, 10 en 20 kg verpakking en is vanaf heden verkrijgbaar.

Dit product is voor zuigende minerale ondergronden op basis van nanotechnologie. NCoat Stone Concentraat is hydrofobisch (pareleffect), UV bestendig, waterdampdoorlatend en door TNO (op gezondheid) getest. De Stone Concentraat kan men toepassen op de volgende ondergronden: kaal pleisterwerk, baksteen, zandsteen en betonsteen, gasbeton, eterniet en dakpannen.NCoat Stone Concentraat

Een sterk geconcentreerd hydrofoberingsmiddel. Dit product is voor zuigende minerale ondergronden op basis van nanotechnologie. NCoat Stone Concentraat is hydrofobisch (pareleffect), UV bestendig, waterdampdoorlatend en door TNO (op gezondheid) getest.

De Stone Concentraat kan men toepassen op de volgende ondergronden: kaal pleisterwerk, baksteen, zandsteen en betonsteen, gasbeton, eterniet en dakpannen.