Graco Roadshow

Graco Truck Tour 2018

De Graco Roadshow gaat weer verder en stopt dit najaar ook bij een aantal van onze vestigingen! Bekijk gauw de data, noteer in je agenda en kom gezellig langs. Tot dan!

Lees verder

Wienese najaarsactie

Wienese najaarsactie 2018

Wienese heeft weer mooie acties samengesteld dit najaar. Vanaf 17 september kun je hiervan profiteren. Bekijk daarom snel de folder.

Lees verder

SGA Vakdagen 2018

SGA vakdagen 2018

Wij zijn weer aan het aftellen! Nog even en dan staan wij weer op de SGA Vakdagen in Gorinchem. Dit jaar op 6, 7 en 8 november 2018. Kom je ook langs?!

Lees verder

4=3 grondlakken Trimetal

Trimetal grondlakken actie 2018

Hij is er weer! De Trimetal grondlakken actie. Ook dit jaar kun je weer profiteren van de 4=3 actie op Trimetal grondlakken. 

Lees verder

15% korting S340

Polyfilla 15% korting S340 buitenvoeg reparatiepasta

Ontvang nu tijdelijk 15% korting op de buitenvoeg reparatiepasta S340 van Polyfilla Pro!

Lees verder

NCoat Stone Concentraat

Dit product is voor zuigende minerale ondergronden op basis van nanotechnologie. NCoat Stone Concentraat is hydrofobisch (pareleffect), UV bestendig, waterdampdoorlatend en door TNO (op gezondheid) getest. De Stone Concentraat kan men toepassen op de volgende ondergronden: kaal pleisterwerk, baksteen, zandsteen en betonsteen, gasbeton, eterniet en dakpannen.

In het verleden waren de verpakkingen van de NCoat Stone Concentraat gericht op grootgebruikers, maar daarvoor is er nu een oplossing, de 1 kg verpakking!

Lees verder