Repair Care cursus niveau 1

Schrijf u nu in voor deelname aan de Repair Care cursus niveau 1 ‘Kennismaking met duurzaam onderhoud’ welke op donderdag 15 maart bij BEVELA Veenendaal zal plaatsvinden.

Lees verder

Wijzonol Burgers’ Zoo

Wijzonol Burgers Zoo actie

Ga met Wijzonol naar Burgers’ Zoo op zaterdag 14 april 2018. Gratis entreebewijs bij aankoop van geselecteerde producten.

Lees verder

4 = 3 actie Magna binnenmuurverven

Magna binnenmuurverven

Van 8 januari t/m 9 maart 2018 krijgt u 25% extra korting op muurverven. Elke 4e emmer is nu GRATIS! Da’s mooi, want Magna muurverven zijn al 100 jaar de beste keuze.

Lees verder

Nieuwjaarsborrels

De kerstborrels hebben we achter de rug, maar om het nieuwe jaar in te luiden hebben we op een aantal van onze vestigingen nog een nieuwjaarsborrel.

Lees verder

2=1 Permacryl AE Satin

Trimetal Permacryl AE Satin 2=1 actie

Nu 50% korting op Permacryl AE Satin! Actie is geldig in de maand januari 2018. Een krasvaste topper voor een zijdezacht prijsje.

Lees verder

Eindejaarsactie Wijzonol

Wijzonol Eindejaarsactie 2017

Sluit het jaar goed af met de Wijzonol eindejaarsactie. Tot 31 december 2017 profiteert u van 2+1 gratis op Wijzonol Snelgrond en Wijzonol LBH Grondlak HV.

Lees verder

Kerstmarkt Veenendaal

Kom naar de Kerstmarkt bij Bevela Veenendaal. Op woensdag 13 december zijn er de hele dag diverse demonstraties, acties en lekkere hapjes! Kom langs.

Lees verder

Eindejaarsborrels

Kerstborrels bij Bevela

Kom met ons het jaar afsluiten tijdens een gezellige borrel!
Op een aantal van onze vestigingen organiseren we einde/nieuwjaarsborrels.

Lees verder