zomerspaaractie

Spaar deze zomer voor mooie
cadeaus bij BEVELA!

Van 15 juni t/m 31 juli 2018 kun je bij Bevela sparen voor mooie zomerse cadeaus! Wat dacht je van een mooi strandlaken of een heerlijk luchtzitzak?

Bij elke 2,5 liter lak uit de Wijzonol LBH serie en/of Trimetal Permaline serie ontvang je een spaarzegel in de actieperiode. Bij 15 zegels heb je een volle spaarkaart en kun je een mooi cadeau uitkiezen. Let wel op, want: OP = OP

Bekijk hier alle actievoorwaarden. 

De cadeaus:

Bevela Luchtzitzak
Neem deze luchtzitzak overal mee naartoe! Binnen een minuut blaas je deze op, zonder dat je daarvoor een pomp mee hoeft te nemen. Gewoon met de lucht buiten. Super handig! En hij is weer snel leeg en kan klein worden opgevouwen. Zo heb je altijd een heerlijke loungeplek tot je beschikking.

Bevela strandlaken
Mooie, dunne strandlaken. Ideaal voor een dagje strand en doordat het materiaal soepel en dun is, eenvoudig mee te nemen zodat je voldoende ruimte in je tas overhoudt.

Bevela digitale camera
Leg al je mooie momenten van deze zomer vast met deze digitale camera. Klein en compact. Met waterdicht etui en zuignap. Bijvoorbeeld om op de fiets of fietshelm te monteren. USB kabel en oplader voor in de auto zijn inbegrepen.

Max Verstappen Team T-shirt 2018
Ben je een race van? Dan moet je dit mooie shirt van Max Verstappen hebben! Om de set compleet te maken, spaar je natuurlijk ook meteen voor zo’n mooie Max Verstappen Driver Cap!

Max Verstappen Driver Cap 2018
Liever een pet dan een T-shirt van Max Verstappen? Spaar dan voor de mooie Max Verstappen Driver Cap. Voor beide sparen kan natuurlijk ook!