Coatings                                      

Een overzicht van ons
coatings-assortiment.

Coatings

Een overzicht van ons coatings-assortiment.

Copperant

Copperant: de groenste verf van Nederland
Met Copperant pakt u uw schilderwerk gegarandeerd verantwoord en vakkundig aan. De verven leveren niet alleen een optimale prestatie, maar ze zijn ook nog eens gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Perfecte droging, langdurige bescherming, een prettige verwerking en een uitstekende dekking waardoor u minder verf nodig heeft. U hoeft niet meer te kiezen tussen groen, prijs of kwaliteit. Met Copperant bespaart u tijd en geld én draagt u bij aan een gezond en veilig leven. En natuurlijk kunnen we ‘de groenste verf van Nederland’ in alle kleuren leveren.

Copperant: een merk van Baril Coatings
Baril Coatings is in 1982 gestart met de productie van verf en coatings. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een echte ontwikkelaar van innovatieve, duurzame oplossingen en actief in 14 Europese landen en de VS met productielocaties in Nederland, de VS en Polen.

Voor meer informatie zie www.copperant.nl

BICCS

BICCS:
Uitstekende reputatie als leverancier van kleurmengsystemen en coatings.

BICCS B.V. is een klantgerichte, middelgrote speler binnen de industriële verfmarkt en richt zich primair op het ontwikkelen, produceren en leveren van kleurtechnologie, natlakken en industriële kleurpasta’s voor toepassing in de ‘maakindustrie’. Dankzij een innovatieve mentaliteit en een open oor voor nieuwe eisen en wensen hebben ze sinds hun oprichting in 1983 een uitstekende reputatie verkregen. Centraal in hun visie staat service en duurzaamheid.

Vakmanschap verantwoord ondernemen.
Advisering en begeleiding, het leveren van hoogwaardige maatwerkproducten afgestemd op uw industrie en snelle, flexibele leveringen zijn de kernwaarden van BICCS B.V. De research is gericht op het ontwikkelen van duurzame producten. Zo streven zij naar: ‘Met vakmanschap verantwoord ondernemen’!

Tot hun specialisaties behoren coatings ter bescherming van (non-ferro) metalen, mdf, kunststoffen en vele andere ondergronden.

Voor meer informatie zie www.biccs.nl

CoatRight

De nieuwe generatie watergedragen coatingssystemen voor de industriële schilder.

Al 25 jaar is CoatRight gespecialiseerd in het duurzaam beschermen van de meest moeilijke ondergronden. Dankzij hun eigen innovatieve Coatright watergedragen kleurpasta’s kunnen zij zowel de Coatright-primers als –aflak vanuit een blanke basisverf in elke kleur mengen.

Coatright Professional Coating Systems is een assortiment specialistische verfproducten voor binnen en buiten. Uniek aan de Coatright-producten is dat deze industriële coatings zowel met spuitapplicatie als met kwast en roller te verwerken zijn. Deze producten staan voor innovatie, gebruiksgemak en industriële duurzaamheid.

Het Coatright-assortiment biedt een complete en geavanceerde oplossing voor elke moeilijke ondergrond of die ondergronden die extra bescherming nodig hebben, zowel binnen als buiten.

Voor meer informatie zie www.coatright.nl

Jotun

Jotun, duurzame kwaliteitsproducten uit Scandinavië
Norway Coatings is de officiële met importeur van Jotun decorative products voor de Benelux en Frankrijk. Ruim 40 jaar distribueert Jotun haar producten op de Nederlandse markt met producten als Demidekk, Benar en Jotaproff. 

De Jotun producten zijn van zeer hoge kwaliteit en uitermate betrouwbaar wat betreft hun technische prestaties. Vooral op het gebied van houtbeschermingsproducten zie je de Scandinavische kwaliteit en duurzaamheid terug. Kiest u voor hout, kiest u voor Jotun!

Een greep uit het Jotun assortiment:
Demidekk, Trebitt, Benar en Jotaproff.

Voor meer informatie zie www.norwaycoatings.nl

Keim

Keim, natuurlijk mineraal
Keim is sinds 1878 gespecialiseerd in mineraalverven. De inmiddels klassiek geworden Keim mineraalverf heeft haar positie als leidende mineraalverf fabrikant de afgelopen decennia verder uitgebouwd door consequente verdere ontwikkeling van de eigenschappen van het product en gerichte aanpassing aan de meest verschillende ondergronden.

In onze tijd met zijn milieuproblemen wordt de eis voor milieuvriendelijke, duurzame en kwalitatief superieure verven steeds sterker. Mede door het sterk uitgebreide productenpalet kan KEIM mineraalverf met recht een moderne verf genoemd worden.

Basis van de KEIM mineraalverven
Natuurlijke grondstoffen vormen de basis voor de unieke kwaliteit van de KEIM mineraalverven: vloeibaar kalisilikaat als bindmiddel, dat in structurele opbouw en hardheid gelijk is aan bergkristal, minerale vulstoffen en anorganische kleurpigmenten.

Een greep uit het assortiment van Keim:
Soldalan, Soldalan ME, Royalan, Granital, Innotop, Biosil, Ecosil.

Voor meer informatie zie www.keim.nl

Rust-Oleum

Producten en oplossingen voor specifieke doelgroepen
In 1921 is Rust-Oleum in de VS opgericht. Rust-Oleum is een fabrikant van innovatieve verven en coatings voor de professionele gebruikers en consument. Met een productie van meer dan 100 miljoen stuks per jaar zijn ze de grootste producent van verfspuitbussen ter wereld.

Focus op de professional
In Europa richten ze zich vooral op de professional met een sterke focus op onderhoud en renovatie. Van spuitbussen voor een snel resultaat tot geavanceerde coatingsystemen. Daarnaast leveren ze ook anti-slip-, reparatie- en onderhoudsproducten.

Duurzaamheid en innovatie
Ze zijn zich bewust van hun omgeving en het milieu, en willen deze met respect behandelen. Ze spelen in op de behoeftes van hun doelgroep en doen dat op de meest milieubewuste en innoverende manier.

Rust-Oleum staat voor besparing van tijd, geld en zorgen. De moderne vakman heeft geen tijd te verliezen. Daarom helpt Rust-Oleum met producten die tijd, geld en zorgen besparen.

Voor meer informatie zie www.rust-oleum.nl

Sika

Sika, een grote speler in bouw en industrie
Klantgerichte, innovatieve oplossingen en wereldwijde aanwezigheid.

Sika is een mondiale onderneming met een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen welke actief zijn op het gebied van gespecialiseerde toepassingen in de bouw en in de industrie. Kwaliteit, service, veiligheid en zorg voor het milieu zijn erg belangrijk. Voortdurend is Sika gericht op het ontwikkelen van oplossingen. Dit varieert van betonherstel- en bescherming, elastische voegafdichting, tot industriële staalcoatings.

De kernwaarden van Sika zijn: durf om te innoveren, kracht om door te zetten en plezier in samenwerking. 

Een greep uit het assortiment van Sika:
Sikaflex, Sikafloor en Sikagard.

Voor meer informatie zie www.sika.nl

Mathys

Mathys®, een hart voor kwaliteit
U boekt de beste resultaten met kwaliteitsproducten. De professionele verf producent Mathys® ontwikkelt moderne, doeltreffende oplossingen voor de bescherming, renovatie en decoratie van gevels, binnen- en buitenmuren, vloeren en daken.

De garantie van ‘nog beter’
Zowel professionals als particulieren rekenen op de beste kwaliteit verf van Mathys®. Vaak al decennia lang. En dat willen ze zo houden. Daarom streeft Mathys® continu naar ‘nog beter’: een nog beter verf gamma, nog betere kwaliteit, nog betere oplossingen.

Mathys® maakt deel uit van het Europese Rust-Oleum Mathys. De tandem Rust-Oleum® en Mathys® bundelt al 250 jaar ervaring in bescherming, verfraaiing en waterdichting van metaal, buitenmuren, hout, gevelbekleding, daken, balkons, wanden, plafonds en vloeren.

Allemaal ervaring waar u van profiteert.

Voor meer informatie zie www.mathyspaints.eu

zelfde blik, andere visie

zelfde blik, andere visie