Gereedschappen & techniek

Een overzicht van ons
gereedschappen- en
techniek-
assortiment.

Gereedschappen & techniek

Een overzicht van ons gereedschappen- en techniek-assortiment.

3M

3M: Op zoek naar praktische en ingenieuze oplossingen.
3M, Minnesota Mining and Manufactoring, is in 1902 opgericht in de Verenigde Staten. Tegenwoordig is het een internationaal technologiebedrijf met meer dan 55.000 producten dat al meer dan 100 jaar nieuwe producten introduceert en perfectioneert, uitvindingen doet en producten ontwikkelt voor uiteenlopende sectoren.

Innoveren en nieuwe producten
Innovaties, mede ontstaan uit combinaties van 45 technologieplatforms, bieden praktische oplossingen voor organisaties en consumenten. Deze vernieuwingen zijn al jaren van cruciaal belang voor het succes en voortbestaan van 3M. Ze blijven innoveren en nieuwe producten creëren. Jaarlijks investeren ze wereldwijd ruim 1 miljard dollar in hun R&D afdeling.

3M streeft naar tevreden klanten en commercieel succes binnen milieubewuste, maatschappelijke en economische normen en waarden. Duurzaam ondernemen betekent voldoen aan de huidige maatschappelijke behoefte, rekeninghoudend met de behoeften van toekomstige generaties.

Voor meer informatie zie www.3mnederland.nl

Altrex

Relax. Het is een Altrex.
Altrex is hét A-merk dat al meer dan 65 jaar garant staat voor veiligheid, kwaliteit en innovatie van klimmateriaal. Een wereldspeler met een leidende positie in veel markten.

Het brede assortiment klimmateriaal varieert van ladders, telescopische ladders, vouwladders, kooiladders, trappen, huishoudtrappen, bordestrappen en industrietrappen tot rolsteigers, kamersteigers, triangelbruggen, dakrandbeveiliging en complexe hangbruginstallaties. Producten welke ontwikkeld zijn door mensen met veel kennis en ervaring. Mensen die weten wat de gebruiker nodig heeft om veilig en comfortabel op hoogte te kunnen werken. Zo is er altijd een oplossing om veilig te werken voor de echte professional en de doe-het-zelver.

Ook voor speciale constructies of bijzondere situaties heeft Altrex de specialisten in huis om maatwerk te bieden. Altrex is voor elke klimoplossing het juiste adres.

Wie voor veilig werken op hoogte kiest, kiest voor Altrex.

Voor meer informatie zie www.altrex.nl

Anza

Makkelijker maken van schilderen.
Het makkelijker maken van schilderen is altijd al een uitdaging geweest voor ANZA. Het begon allemaal op bescheiden schaal in 1946 en vandaag is ANZA marktleider in verfgereedschappen in de Benelux.

Kwasten
De kwasten van ANZA zijn speciaal ontworpen voor de professionele schilder. Ze meten alle eigenschappen en vervolgens luisteren ze goed naar ervaren schilders en betrekken ze bij de ontwikkeling van de ANZA kwasten. Bij het samenstellen van o.a. de vezelmix wordt ieder aspect gewikt en gewogen om het schilderen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, een beter resultaat te bekomen en tijd te besparen.

Muurverfrollen
Bij ANZA hebben ze voor ieder te schilderen oppervlak een perfect geschikte verfrol ontwikkeld. De witte ANZA rollen zijn geschikt voor gladde ondergronden. De groene rollen zijn ontworpen om muren en plafonds te schilderen die redelijk glad zijn of al een bepaalde structuur hebben. De roze rollen zijn perfect om te schilderen op ruwere ondergronden. 

Gereedschappen
De gereedschappen van ANZA zijn eenvoudig in gebruik, ergonomisch, duurzaam en slim.

Voor meer informatie zie anzaverimex.com

Fein

FEIN: dé betrouwbare partner
In 1867 richtte Wilhelm Emil Fein een bedrijf op voor de vervaardiging van fysische en elektrische apparaten, waar zijn zoon Emil Fein een kleine 30 jaar later, in 1895, de eerste elektrische handboormachine uitvond. Met deze uitvinding legde hij de basis voor de uiterst betrouwbare elektrische gereedschappen die FEIN tot op de dag van vandaag in Duitsland vervaardigt en waarvoor het traditionele bedrijf bij industrie en bouw over de hele wereld wordt gewaardeerd.

FEIN hoort al sinds 140 jaar tot de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van elektrisch gereedschap. En dat is zeker ook te wijten aan het feit dat FEIN tot op de dag van vandaag bij elke nieuwe productinnovatie rekening houdt met de eigen eis om alleen onverwoestbaar elektrisch gereedschap te ontwikkelen.

FEIN producten zijn op de hele wereld de maatstaf voor prestatie en betrouwbaarheid. Een omvangrijk kwaliteitsmanagement en uitstekend opgeleide medewerkers zorgen ervoor dat de producten die FEIN verlaten voor de volle 100% voldoen aan hun eigen hoge verwachtingen.

Voor meer informatie zie www.fein.nl

Flex Power Tools

FLEX: Om goed te werken, heeft men goed gereedschap nodig.
Maar wat is goed gereedschap dan? Hoe herken ik echte kwaliteit? En wanneer is een machine z’n geld waard?

Flex neemt de handenarbeider als maatstaf. Daarom gaat FLEX bij de ontwikkeling van nieuwe machines terug tot daar waar de machines ingezet worden. Naar de bouwplaats, werkhuizen en fabriekshallen. En net hier worden die maatstaven uitgewerkt, waaraan elke FLEX moet voldoen.

Allereerst behoort daarbij de reeds spreekwoordelijke lange levensduur van onze machines. Dan hun vermogen en functionaliteit. Net zoals het design, de hanteerbaarheid en de veiligheid van een FLEX. En natuurlijk de vooruitstrevende techniek, die steeds nieuwe probleemoplossingen biedt en regelmatig potten breekt in de branche.

Dat zij met deze instelling de juiste koers varen, toont iedere enkeling van de miljoenen handenarbeiders die met hun FLEX dagdagelijks uitstekende arbeidsprestaties verrichten.

Welke FLEX u ook koopt, het staat garant voor gebruikersgemak en uithoudingsvermogen. Perfect uitgebalanceerd, eenvoudig in de hand en extreem robuust. Probeer het zelf!

Kwaliteitsgereedschap van professionals voor professionals.

Voor meer informatie zie www.flex-tools.nl

Graco

Een deel van je dagelijks leven
In 1926 is Graco opgericht en wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelingssystemen en -componenten. De producten van Graco verplaatsen, meten, regelen, doseren en brengen een breed scala vloeistoffen en viskeuze materialen aan voor smering van voertuigen en voor commerciële en industriële omgevingen.

Het succes van het bedrijf berust op zijn niet-aflatend engagement voor de allerhoogste technische kwaliteit, productie van wereldklasse en eersteklasklantenservice. Graco werkt nauw samen met erkende dealers en biedt systemen, producten en technologie die de kwaliteitsstandaard bepalen op een breed terrein van oplossingen voor materiaalbehandeling. Naast materiaal voor de aannemersbranche levert Graco apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen.

Graco investeert doorlopend in materiaalmanagement en -beheersing en biedt daardoor continu innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.

Voor meer informatie zie www.graco.com

Rupes

Rupes: intuïtief, snel, creatief en innoverend.
Het voortdurende zoeken naar innoverende soluties, de concentratie op de design, de aandacht voor de klanten en het punctuele streven naar total quality, zijn de ingrediënten waarmee RUPES een van de meest vooruitstaande bedrijven is geworden in het panorama van de professionele elektrische en pneumatische gereedschappen op wereldniveau. Leader zijn op de internationale markt, betekent intuïtief, snel, creatief en innoverend handelen. RUPES volgt deze regels al sinds 1947.

RUPES is een sterke firma met 4 productielocaties en een goed uitgebouwd verkoopnetwerk staat RUPES altijd dicht bij de klanten. Het merk heeft een volledige dekking van alle belangrijke internationale markten en brengt zijn systemen over de hele wereld.

De wereld van de professionele werktuigen in al zijn toepassingen, vindt in RUPES de ideale partner made in Italy.

WSB Finishing
De officiële dealer van Rupes in Nederland is WSB Finishing Equipment. 

Voor meer informatie zie www.wsb-benelux.eu

SIA

SIA: Al 135 jaar complete schuursystemen op maat.
SIA is één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van hoge kwaliteit schuurmiddelen. Al 135 jaar ontwikkelen, produceren en stemmen ze volledige schuursystemen af op de markt op de specifieke eisen en toepassingen voor oppervlaktebehandeling en afwerking van alle soorten werkstukken. Zo voldoen de systemen aan specifieke eisen en toepassingen van oppervlakte behandeling van vele diverse werkstukken.

Via SIA haar eigen vennootschappen of vertegenwoordigers in meer dan 80 landen, onderhoudt SIA direct contact met de industrie en de handel klanten.

Voor meer informatie zie www.siaabrasives.com

Wagner

De oplossing voor elk project
WAGNER-Groep is marktleider in het ontwikkelen van verfspuitsystemen voor de Doe-Het-Zelf markt alsook apparatuur voor het machinaal aanbrengen van verven, lakken en pleisters voor de professionele markt. Hun grote gamma producten beantwoordt dus aan de noden van zowel fabrikanten, aannemers als doe-het-zelvers.

Of het nu gaat om fijnspuitsystemen, verfrollers, handspuitpistolen, behangafstomers of een Airless-spuitsysteem, bij WAGNER vind je ongetwijfeld de oplossing voor elk project.

Werk efficiënter door hoogwaardige componenten en op elkaar afgestemde totaaloplossingen. Wagner bied je proceszekerheid door een duurzame ondersteuning bij de werking en het onderhoud van de systemen. In het grote assortiment van Wagner vind je voor elke klus het juiste toestel.

Of je nu schilder, stukadoor, slotenmaker of houtbewerker bent: WAGNER apparaten bieden altijd de garantie voor een perfect oppervlak en dat bij elk materiaal.

WAGNER – officiële partner van het perfecte oppervlak.

Voor meer informatie zie www.wagner-group.com

Wienese

Wienese klimmaterialen, veiligheid voorop!
Sinds 1903 ontwikkelt, produceert en verkoopt Wienese klimmaterialen. Wienese is al die tijd een begrip op het gebied van professionele ladders, trappen, rolsteigers en maatwerkproducten zoals kooiladders en gevelladders.

Voor de stelling dat oer-Hollandse degelijkheid en gebruiksgemak prima hand in hand gaan is Wienese het bewijs! De ontwikkeling die klimmaterieel heeft doorgemaakt op het gebied van veiligheid, ergonomie en gebruiksgemak is enorm.

Binnen de huidige industrie neemt veiligheid een allesoverheersende plaats in. De kwaliteit is hierbij van doorslaggevend belang. Daarom stelt u hoge eisen aan de functionaliteit en duurzaamheid van uw klimmaterialen. Uiteraard voldoen de producten van Wienese aan de normering voor professioneel gebruik zoals; Warenwet, Besluit Draagbaar Klimmateriaal, EN131, NEN2484, EN1004 en NEN-EN-ISO14122.

Wienese ontwikkelt en produceert naar de huidige normen en maatstaven. Hierbij worden moderne methoden toegepast, denk hierbij aan lasrobots voor een continue kwaliteit en een eigen testfaciliteit. Het ervaren en goed opgeleide team medewerkers staan garant voor de juiste kennis en expertise en uitstekende service en ondersteuning. De producten worden geleverd door Wienese Selectdealers in heel Nederland en België.

Voor meer informatie zie www.wienese.nl

WorkMan

Professional Workwear: Improve Performance
WorkMan staat voor sterke, hoogwaardige werkkleding. WorkMan Workwear onderscheidt zich door met passie comfortabele en allround werkkleding te vervaardigen en dit te koppelen aan het leveren van hoge kwaliteit tegen de beste condities.

De collectie workwear is overzichtelijk, breed inzetbaar, en kent een hoge mate van leverbetrouwbaarheid. Mochten er toch wensen zijn voor een ‘eigen identiteit’ dan kunnen we meedenken om werkkleding aan te passen aan specifieke wensen en kleuren. WorkMan® Specials zorgt voor onderscheidende kleding in vertrouwde kwaliteit.

Voor meer informatie zie www.workman.nl

Copagro

Copagro is meer dan ooit de Benelux marktleider in non-paint, paint & deco van de distributie naar de vakman – decorateur.

Met 40 groothandelaars en 145 verkooppunten sterk, is het hun ambitie om de schilders en decorateurs het juiste product aan te bieden tegen de scherpste prijs en met de beste service.

Voor meer informatie zie www.copagro.nl

Festool

90 jaar Festool: Perfectie is de traditie
De ontwikkeling van het merk Festo is een voorbeeld van een sterke visie en het succes om aan de veeleisende behoefte van hun gebruikers te voldoen (dit onderstreept hun bedrijfsfilosofie). Hun missie is, sinds de heer Gottlieb Stoll het bedrijf in 1925 oprichtte, hun klanten praktijkgerichte producten en systeemoplossingen te bieden, die de dagelijkse werkzaamheden vergemakkelijken. Deze gedachte heeft geleid tot echte molenstenen van technologieën en heeft Festool gebracht tot de marktleider in innovaties, samenwerking en competentie in elektrisch gereedschap.

Vandaag, 90 jaar verder, zijn de markt en ook uw werkzaamheden veranderd. Festo heeft zich duidelijk gespecialiseerd op uw eisen; dit heeft geleid tot een goede samenwerking van de eindgebruiker en de fabrikant. Parallel aan deze gedachte, is ook het bedrijfslogo verder ontwikkeld. Sinds 01.01.2000 is de naam Festo veranderd in Festool. Een nieuwe naam met oude kracht. U kunt dus ook in de toekomst blijven profiteren van de voordelen die het Festool electrisch- en persluchtgereedschap, verbruiksmaterialen en accessoires u bieden.

Voor meer informatie zie www.festool.nl

zelfde blik, andere visie

zelfde blik, andere visie