Houtreparatie                         

Een overzicht van ons
houtreparatie-
assortiment.

Houtreparatie

Een overzicht van ons houtreparatie-assortiment.

Den Braven

Den Braven: Zorgen dat klanten succesvol zijn.
Den Braven is een dynamische en ondernemende multinational met ongeveer 1.200 medewerkers. Jaarlijks verzenden ze honderden miljoenen kokers afgevuld met afdichtingsmiddelen, schuimen en andere kleefstoffen voor de bouw en industrie over de hele wereld. Ze zijn uitgegroeid tot 8 productielocaties en 23 verkoop- en distributiekantoren.

Daarnaast heeft Den Braven nagenoeg wereldwijde dekking via een internationaal netwerk van distributiepunten. Vanaf de oprichting in 1974 is Den Braven gespecialiseerd in de productie van hoge kwaliteit ISO gecertificeerde kitten, lijmen, schuimen en technische aerosols in de bouwsector en een verscheidenheid aan industriële toepassingen. Na een sterke groei hebben ze zich gevestigd als marktleider in tal van landen.

Voor meer informatie zie www.denbraven.nl

DTS Reflex

Innodeen DTS Reflex: Beschermen, herstellen en upgraden van bestaande houten kozijnen.
DTS REFLEX geeft bestaande houten kozijnen een beter, langer en onbezorgd leven.

Onder het motto ‘behoud het goede, vervang het slechte’ worden heel doeltreffend en kostenefficiënt de zwakke delen beschermd of vervangen door weerbestendige materialen. Ook is het mogelijk om bestaande kozijnen te upgraden. Denk daarbij aan het levensloopbestendig maken van toegangen of het geschikt maken van bestaande kozijnen voor triple-glas of draaikiep ramen.

 • Blijvend
 • Bespaar tot 50% onderhoudskosten
 • Permanente verfhechting
 • Voorzien van grondlak
 • Voorkomt koudebrug
 • Behoud authentieke uitstraling
 • Voor resultaatgericht vastgoedonderhoud
 • Verruim onderhoudsinterval
 • Past altijd

Voor meer informatie zie www.innodeen.nl

PolyfillaPRO

De perfecte start voor een professionele finish.

Al meer dan 50 jaar ontwikkeld PolyfillaPRO vulmiddelen en egaliseermiddelen voor professionals in de bouw. Op basis van hun expertise in decoratie weten ze dat het noodzakelijk is om de ondergrond goed voor te bereiden om het beste eindresultaat te verkrijgen. Daarom zijn hun innovaties gericht op een vlotte en optimale voorbereiding zodat een perfect resultaat binnen ieders bereik ligt.

Tegenwoordig willen ze inspelen op de behoeften van professionele schilders, hun productiviteit verhogen en ervoor zorgen dat hun voorbereidingsproducten perfect te gebruiken zijn in combinatie met alle grote verfmerken.

Het productassortiment van PolyfillaPRO maakt het mogelijk om het maximale uit professioneel schilderwerk te halen en van elke opdracht een succes te maken.

Met PolyfillaPRO hebt u een lengte voorsprong voor een onberispelijk eindresultaat.

 • Meer dan 50 jaar ervaring
 • Afgestemd op de wensen van professionele schilders
 • Uitgebreide technische ondersteuning

Voor meer informatie zie www.polyfillapro.nl 

Repair Care

Repair Care: Totaalconcept voor duurzame houtreparatie

Repair Care International staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. Naast een breed assortiment aan hoogwaardige producten voor houtreparatie voor de professionele markt, biedt Repair Care gecertificeerde opleidingen in het behandelen van houtrot en -schade. Ze bieden oplossingen voor het vullen, verlijmen en afdichten van verschillende materialen. Daarnaast verzorgen ze ook voor projectbegeleiding, geven ze advies en zijn ze een vertrouwde samenwerkingspartner voor woningcorporaties. Repair Care is wereldwijd actief en marktleider in Nederland, Engeland en Duitsland.

Repareren is vooruitzien
Het heeft vele voordelen om aangetast hout duurzaam te repareren. Niet alleen voor het milieu, maar ook als het gaat om de kosten. De duurzaamheid van Repair Care zit in de kwaliteit van de producten, in combinatie met de dienstverlening daaromheen én doordachte samenwerking met de hele keten. Het resultaat bewijst zichzelf: reparaties met de producten van Repair Care gaan minstens tien jaar mee. Die garantie geven zij dan ook zwart op wit. Als enige in de markt.

Samen met een team van zeer gemotiveerde professionals zijn ze dagelijks bezig met het bedenken van duurzame innovaties.

Repair Care staat voor ontwikkelingen en verkoop van eersteklas producten en diensten voor duurzame reparatie, constructie en bescherming.

Voor meer informatie zie www.repair-care.nl

Renovaid

Renovaid bv is een jong en dynamisch bedrijf dat houtrenovatie producten, houtrenovatiesystemen en diensten verleent op het gebied van onderhoud van geveltimmerwerk.

In Nederland worden de Renovaid producten gefabriceerd en voldoen aan de laatste eisen op gebied van veiligheid en milieu. De producten zijn ontworpen met als uitgangspunten gebruiksgemak zoals gemakkelijk aan te brengen en goed te schuren. Ze geven een esthetisch verantwoord en duurzaam eindresultaat.

Daarnaast staat Renovaid ook de verwerker ter zijde middels opleidingen, demo’s en begeleiding tijdens werkzaamheden.

Voor meer informatie zie www.renovaid.nl

Soudal

De Soudal Group is Europa’s grootste onafhankelijke producent van kitten, lijmen en PU schuimen voor zowel de vakman als de particuliere gebruiker. Het Belgische familiebedrijf uit Turnhout, dat in 1966 door Vic Swerts werd opgericht, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler en expert in chemische bouwspecialiteiten.

Activiteiten
De Soudal Group produceert producten voor eigen merken en private labels in 7 groepen:  siliconen en andere mastieken, PU schuimen, lijmen, hybride polymeren, technische aerosols en bouwchemie. Met de eigen merken focust  de Soudal Group zich op 3 marktsegmenten: bouw, industrie en retail.

Duurzaamheid
De Soudal Group is een voorloper bij de ontwikkeling van producten om duurzaam te bouwen en die veilig zijn voor mens en milieu. Door de modernste productietechnologie worden energie-, watergebruik en de reststoffen beperkt. 

Voor meer informatie zie www.soudal.com/nl-nl

Zusex

Zusex: Houtreparatiemiddelen & constructieve verlijmingen.
Dé oplossing voor de meest uiteenlopende houtreparaties.

Al sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw is Zusex, als eerste merk op de markt, een toonaangevende naam in de wereld van houtreparaties. Wat vroeger begon met de zogenaamde ‘Zusex Houtmassa’, is in de loop van de tijd uitgegroeid tot een productenpakket voor vele reparaties. Tegenwoordig zijn ze nog steeds de bekendste en één van de meest verkochte hout(rot)vullers in Nederland en vele Europese landen.

 • Meer dan 45 jaar een succes
 • Voordelig en gemakkelijk in gebruik
 • Blijvend elastisch
 • Binnen en buiten toepasbaar
 • Voldoet aan COT eisen
 • Verwerking zonder primer
 • Één kwaliteit voor zomer en winter
 • Kortom, u bent verzekerd van ‘Succes met Zusex’

Voor meer informatie zie www.zusex.nl

zelfde blik, andere visie

zelfde blik, andere visie