Verf & benodigdheden       

Een overzicht van
ons verf-assortiment.

Verf & benodigdheden

Een overzicht van ons verf-assortiment.

Trimetal

Trimetal bouwverven, de professional achter de professional
Trimetal is een uitstekende leverancier van een compleet, concurrerend en up-to-date assortiment bouwverven.

De basis van Trimetal bouwverven:

  • No nonsense
  • Innovatief 
  • Ter zake kundig

Trimetal zet de schilders altijd en overal op de voorgrond. Want jouw vak is hun vak. Ze noemen zichzelf daarom graag 'de vriend van de schilder'. De kwaliteit van Trimetal garandeert een mooi en langdurig resultaat.

Een greep uit het assortiment muurverven:
Rollatex Mat, Magnatex Mat SF, Magnatex Isotop, Magnacryl Prestige, Globacryl Vila, Globatex Classic.

Een greep uit het assortiment lakken:
Permaline Silicon, Permaline Regule, Permaline PU Satin, Permaline Dekgrond, Permacryl PU Semi Brillant, Permacryl FX Satin, Permacryl AE Brillant, Permacryl PU Adelmat.

Voor meer informatie zie www.trimetal.nl 

Wijzonol

Wijzonol: vakverf sinds 1916
Wijzonol staat voor Nederlands vakmanschap van nu. Een onafhankelijk Nederlands familiebedrijf, dat al sinds 1916 succesvol is in het maken van verf.

Vakmanschap van NU
Schilderen is een ambacht, dat begrijpen ze bij Wijzonol. Ze ontwikkelen verf, waarmee professionele schilders en kritische DHZ-ers in de typisch Nederlandse omstandigheden duurzame topkwaliteit vakwerk kunnen leveren.

Met veel passie en toewijding maken ze al meer dan 100 jaar Nederlandse vakverf met de modernste technieken. De medewerkers zijn gedreven vakmensen, specialisten uit het schildersvak, die weten elke ontwikkelingen er in de markt spelen. Hun ambitie: het vervaardigen van innovatieve kwaliteitsproducten.

Duurzaamheid
Hun verfwetenschappers zijn dagelijks bezig met vernieuwing en verbetering van producten en processen. Voor Wijzonol is een innovatie duurzaam als het nieuwe of verbeterde product niet alleen bijdraagt aan het bedrijfsresultaat of een schoner milieu, maar als klanten er ook daadwerkelijk een beter product mee in handen krijgt.

Voor meer informatie zie www.wijzonol.nl

Copperant

Copperant: de groenste verf van Nederland
Met Copperant pak je jouw schilderwerk gegarandeerd verantwoord en vakkundig aan. De verven leveren niet alleen een optimale prestatie, maar ze zijn ook nog eens gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Perfecte droging, langdurige bescherming, een prettige verwerking en een uitstekende dekking waardoor je minder verf nodig hebt.

Je hoeft niet meer te kiezen tussen groen, prijs of kwaliteit. Met Copperant bespaar je tijd en geld én draag je bij aan een gezond en veilig leven. En natuurlijk kunnen we ‘de groenste verf van Nederland’ in alle kleuren leveren.

Copperant: een merk van Baril Coatings
Baril Coatings is in 1982 gestart met de productie van verf en coatings. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een echte ontwikkelaar van innovatieve, duurzame oplossingen en actief in 14 Europese landen en de VS met productielocaties in Nederland, de VS en Polen.

Voor meer informatie zie www.copperant.nl

Remmers

Hoogwaardige verf en onderhoudsproducten
Remmersverf.nl is een onderdeel van de Gevelprof B.V en bieden u als klant hoogwaardige verf en onderhoudsproducten.

Zij staan garant voor kwalitatieve producten voor zowel de professional als de particulier.

Met meer als 20 jaar ervaring in de gevelrestauratie en renovatie bieden zij u als klant nu ook een speciale website voor verf gevuld met producten van Remmers.

Voor meer informatie zie www.remmersverf.nl

Inducoat

Enige verffabrikant met exclusieve focus op bio-veiligheid
Schimmels, bacteriën, algen. Organisaties en bedrijven die hygiëne als hun professionele prioriteit zien, kiezen voor de coatings, kit en reinigingsmiddelen van Inducoat. De eerste verffabrikant met een exclusieve focus op schadelijke micro-organismen. Inducoat wil de voorloper zijn in het leveren van smart antimicrobial coatings, kit en cleaners die aan de strengse Europese normen voldoen.

Het Inducoat 3×3 systeem combineert de vertrouwde, bewezen coatings, kit en cleaners met specifiek geformuleerde oplossingen. In dat kader biedt Inducoat een interessante keuze tussen coatings met een officiële toelating (coatings met een claim) en coatings die vanuit hun coatingskwaliteit passen binnen een strikt hygiëneprotocol (dus nadrukkelijk geen claim, maar wel goede kwaliteit die past binnen het hygiëne streven).

Een greep uit het assortiment van Inducoat:
Fungi Indoor, Fungi Outdoor.

Voor meer informatie zie www.inducoat.nl

Jotun

Hoge kwaliteit houtverf en beitsen
Norway Coatings is de officiële importeur van Jotun decorative products voor de Benelux en Frankrijk. Samen met Jotun is Norway Coatings in staat om duurzame producten op de markt te brengen met behoud van kwaliteit. Zo staat Jotun bekend om hoge kwaliteit houtverf en dekkende en transparante beitsen die voor een lange bescherming zorgen.

Gezien de herkomst van hun verfproducten hebben ze een grote affiniteit met Scandinavië. Niet alleen met de betrouwbaarheid uit Scandinavië, ook met de kwaliteit willen zij zich identificeren. Jotun is de specialist in specialties!

Een greep uit het Jotun assortiment:
Demidekk, Trebitt, Oxan en Pre Dekverf.

Voor meer informatie zie www.norwaycoatings.nl

Keim

Keim, natuurlijk mineraal
Keim is sinds 1878 gespecialiseerd in mineraalverven. De inmiddels klassiek geworden Keim mineraalverf heeft haar positie als leidende mineraalverf fabrikant de afgelopen decennia verder uitgebouwd door consequente verdere ontwikkeling van de eigenschappen van het product en gerichte aanpassing aan de meest verschillende ondergronden.

In onze tijd met zijn milieuproblemen wordt de eis voor milieuvriendelijke, duurzame en kwalitatief superieure verven steeds sterker. Mede door het sterk uitgebreide productenpalet kan KEIM mineraalverf met recht een moderne verf genoemd worden.

Basis van de KEIM mineraalverven
Natuurlijke grondstoffen vormen de basis voor de unieke kwaliteit van de KEIM mineraalverven: vloeibaar kalisilikaat als bindmiddel, dat in structurele opbouw en hardheid gelijk is aan bergkristal, minerale vulstoffen en anorganische kleurpigmenten.

Een greep uit het assortiment van Keim:
Soldalan, Soldalan ME, Royalan, Granital, Innotop, Biosil, Ecosil.

Voor meer informatie zie www.keim.com

Montana

Montana, specialist in matte verven en isolerende primers!
Montana wordt gefabriceerd door Farbo SA, een Zwitserse verffabrikant, welke sinds september 1991 gevestigd is aan het meer van Genève.

Hun specialiteit: matte verven voor mutatiewerken en isolerende primers. Daarin verwerken ze alle nieuwste technische ontwikkelingen, zowel voor oplosmiddelhoudende als voor watergedragen verven.

Hun missie is:

  • Hoogwaardige verven voor de binnenrenovatie verder ontwikkelen, vakkundig produceren en internationaal vermarkten.
  • Montana verven steeds beter en breder toereikend maken.
  • Hun watergedragen assortiment kationische producten uitbreiden en de marktpositie verstevigen om meer milieubewuste oplossingen voor de markt beschikbaar te stellen.
  • Matte aanzetvrije verven ontwikkelen voor gladde ondergronden die aan strijklicht onderhevig zijn.
  • De nodige technische en commerciële kennis overdragen en hun ondersteuning bieden tot de eindgebruikers.

Een greep uit het assortiment van Montana:
Montana Top 8, Montana Top Mat Ultra, Montana Top Net Mat, Montana Top Prim Epoxy, Montana Top Renov Mat.

Voor meer informatie zie www.montanacoatings.com

SPS

SPS: Sierpleisters, voorstrijkmiddelen, lakken en muurverven!
Al 35 jaar is SPS BV in de schilders- en stukadoorswereld bekend als betrouwbare producent en leverancier van sierpleisters, voorstrijkmiddelen, lakken en muurverven.

Door gebruik te maken van de modernste productietechnologieën en hoogstaande kwaliteitscontrole wordt een constante productkwaliteit gegarandeerd. Er is een compacte productlijn beschikbaar die zich kenmerkt door het verwerkingsgemak en een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

SPS heeft als doel: het produceren van verven en sierpleisters, het ontwikkelen van kleuren en kleurconcepten en het vermarkten hiervan. Eerlijke ruil, eenvoud, effectiviteit en klantgerichtheid zijn de grondbeginselen.

Een greep uit het assortiment:
Unimat, Multimat, Facade Mat, Solo Satin, Metalic Tex.

Voor meer informatie zie www.spsbv.com

Vistapaint

Professionele verfspecialiteiten en probleemoplossers!

Al ruim 50 jaar is Vistapaint B.V. een onafhankelijke Nederlandse importeur van Professionele Verfspecialiteiten. Vistapaint B.V. heeft al 20 jaar haar eigen merk en recepturen onder het merk Vistapaint en levert door de gehele Benelux.

Bij Vistapaint B.V. is er specialistische kennis aanwezig voor o.a. het coaten van bedrijfsvloeren, het aanbrengen van een vloercoating op een garagevloer, het behandelen van zwembaden, het coaten van daken, het behandelen van stalen constructies, het schilderen van een badkamer of douche etc.

Een greep uit het Vistapaint B.V.  assortiment:
Südwest Allgrund, Janssen Plamuur, Vista F1 Turbo Lakweg.

Voor meer informatie zie www.vistapaint.nl

zelfde blik, andere visie

zelfde blik, andere visie