Wandbekleding                      

Een overzicht van ons
wandbekleding-
assortiment.

Wandbekleding

Een overzicht van ons wandbekleding-assortiment.

Assortiment luxe behang van o.a. Arte, Elitis, Cole & Son

Luxe en bijzondere wandbekleding by Selected Wallpapers

Om een mooi totaalassortiment in wandbekleding aan te kunnen bieden werken we voor de levering van bijzonder en luxe behang samen met Selected Wallpapers. Ieder behangmerk heeft zijn eigen stijl, van hedendaags tot historisch, van modern tot klassiek en van strak effen tot floraal. Het aanbod hierin is enorm, vandaar de samenwerking met een specialist in het luxere segment.

Belangrijk merken van dit moment zijn onder anderen Arte, Elitis, Cole & Son, Daisy James, Phillip Jeffries en Morris & Co. Van de aangeboden behangmerken biedt Selected Wallpapers het totale assortiment aan. Mocht je een behang zoeken wat niet op de site staat, neem dan contact op dan gaan we direct voor je aan de slag.

Op de website www.selectedwallpapers.com is de collectie te bekijken. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom in Montfoort, ligt dit niet op de route of wil je het behang even in de ruimte zien? Het is ook mogelijk om een sample te bestellen.

Speciaal voor Bevela klanten zijn er condities afgesproken, voor meer informatie, advies, behanggereedschap en lijmen neem dan contact op met Bevela Verkoop: 030 254 0054  of verkoop@bevela.nl.  

Copagro

Copagro is meer dan ooit de Benelux marktleider in non-paint, paint & deco van de distributie naar de vakman – decorateur.

Met 40 groothandelaars en 145 verkooppunten sterk, is het hun ambitie om de schilders en decorateurs het juiste product aan te bieden tegen de scherpste prijs en met de beste service.

Voor meer informatie zie www.copagro.nl

Eijffinger

De wereld mooier maken
Eijffinger is al ruim 135 jaar actief in de interieurbranche. Het bedrijf is begonnen in Den Haag met het leveren van interieurproducten en diensten aan de ‘nouveau riche’. Al gauw voerde de verkoop van behangpapier de boventoon. Door het leveren van goede service, kwaliteit en unieke dessins (uit voornamelijk Engeland en Frankrijk) wisten zij binnen afzienbare tijd een enorm marktaandeel te vergaren.

Elke storm, van economische depressie tot de opkomst van de grote bouwmarkten, heeft het bedrijf doorstaan door telkens opnieuw haar klanten te voorzien van exclusieve en verrassende producten die het interieur een uitgesproken karakter en kwaliteit verschaffen. Met de komst van een eigen creatieve studio en het aantrekken van de beste industriële productontwerpers voor wand- en raambekleding heeft Eijffinger een unieke plek in de wereld veroverd. Het creatieve en innovatieve vermogen is, door de tijden heen, altijd de kracht van Eijffinger geweest.

Voor meer informatie zie www.eijffinger.com

Intervos

Voor wanden die mooier willen zijn!
Intervos richt zich met hun kwalitatief hoogwaardige collecties in behang, vinyl, glasweefsel en vlies op de totale breedte van de professionele wandbekledingsmarkt. Onderscheidend door een ruim en divers assortiment, leverbaar voor praktisch elke toepassing.

Een hecht en vakbekwaam team maken Intervos tot een betrouwbare professionele ‘behang’ partner.

Voor meer informatie zie www.intervos.nl

Rasch

Traditioneel en modern
Rasch is een familiebedrijf en kan terugkijken op een lange traditie van het creëren en produceren van behang en hebben een internationale naam en merk neergezet.

De huidige uitdaging ligt in het creëren van een balans  tussen het traditionele en moderne als het behouden van de waarden welke belangrijk zijn voor de familie, om dit samen weer te combineren voor nieuwe innovaties. Rasch heeft een duidelijk indeling in hun productgroepen en is verdeeld in 3 segmenten.

  • Rasch Taste – Hedendaags design voor een mooie living.
  • Rasch Style – Geavanceerd ontwerp voor de individuele wensen.
  • Rasch 1861 – Uniek, artistiek en uitzonderlijk.

Voor meer informatie zie www.raschtextil.de

Systexx

Innovatieve glasweefsel voor wanden en plafonds
Wand- en plafondbekleding van textielglas, d.w.z. geweven van glasgarens. Dit glasweefsel wordt toegepast in sterk gefrequenteerde gebouwen waaraan hoge eisen worden gesteld, bijvoorbeeld in zieken- en verzorgingshuizen, openbare gebouwen, gemeentelijke instellingen, kantoorgebouwen, scholen, hotels, wellnessvoorzieningen, op luchthavens en in de woningbranche.

Achter SYSTEXX staat een traditierijke onderneming die in 1921 werd opgericht. SYSTEXX by Vitrulan is een product “made in Germany”. Met meer dan 320 medewerkers is Vitrulan groot genoeg om internationaal aan alle wensen en eisen tegemoet te komen, maar persoonlijk genoeg om zijn klanten te kennen.

Voor meer informatie zie www.vitrulan.com

Vescom

Kwaliteit in functie en vormgeving
Vescom ontwikkelt, produceert en distribueert hoogwaardige interieurproducten voor de internationale projectmarkt: wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen.

Vescom staat voor kwaliteit. In techniek, vormgeving en service. Onderscheidende ontwerpen en duurzame materialen vormen de basis van de collecties. Producten van Vescom worden toegepast in de projectmarkt. Voornamelijk in de marktsegmenten hospitality, gezondheidszorg, kantoren en onderwijs.

In deze markten is een groeiende behoefte aan mooie, rijke en sfeervolle interieurproducten, waarbij de functionaliteit van de producten van essentieel belang is. De producten van Vescom sluiten aan bij dit besef. Technisch voldoen de collecties wandbekleding, meubelbekleding en gordijnstoffen aan de hoge kwaliteitseisen die de projectmarkt stelt. Onder meer wat betreft brandwerendheid, toepasbaarheid, lichtechtheid, duurzaamheid en slijtvastheid.

Voor meer informatie zie www.vescom.com

Vitrulan

Innovatieve glasweefsel voor wanden en plafonds
Vitrulan is opgericht in 1921, heeft tegenwoordig meer dan 300 werknemers en bezit drie productiebedrijven in Duitsland. Vitrulan produceert decoratief glasweefsel, wapeningsweefsel en andere technische producten op basis van textielglas geproduceerd volgens de modernste industriële technieken.

Ondanks de internationale focus, is Vitrulan een zelfstandig ondernemend familiebedrijf. Deze onafhankelijkheid zorgt voor korte besluitvormingsprocessen. De betrouwbaarheid van het hele team en de flexibiliteit zorgen voor de succesfactor.

Voor meer informatie zie www.vitrulan.com

zelfde blik, andere visie

zelfde blik, andere visie