Breed en onafhankelijk advies
Ons uitgebreide team vertegenwoordigers en adviseurs staat altijd klaar voor onafhankelijk advies. Zowel in onze filialen als op locatie. Die advisering is heel breed en heeft betrekking op onder andere:
  • te gebruiken producten en kleuren;
  • voorbewerking van de ondergrond;
  • non-paint producten;
  • apparatuur;
  • onderhoud.

Kleuradvies
Ten aanzien van kleuradvies kunnen we bijvoorbeeld foto’s bewerken om te laten zien hoe een object er in de praktijk uit zal zien. Dit kan voor jouw klant in bepaalde gevallen doorslaggevend zijn voor het verstrekken van een opdracht. Daarnaast hebben gebruik en onderhoud aan apparaten geen geheimen voor ons en begeleiden we je graag wanneer je wilt investeren in spuitapparatuur en klimmaterieel.

Middels gedegen projectbegeleiding fungeren we tevens als back-up voor de kwaliteit waar jij als schilder voor staat. Ook wanneer er garanties worden gevraagd, kunnen wij dit voor je invullen. En mocht kennis niet direct paraat zijn, dan zoeken wij dit graag voor je uit.

Heeft u een kleuradvies nodig? Ook op het gebied van kleurgebruik kunnen wij u adviseren en uw foto bewerken om te laten zien hoe een object eruit kan komen te zien. Dit kan voor uw klant doorslaggevend zijn in de keuze voor het verstrekken van een opdracht.

Of wilt u investeren in spuitapparatuur en klimmaterieel? Ook dan kunnen wij u op dit gebied adviseren.

Of het nu gaat om verftechnisch advies of het gebruik en onderhoud van apparatuur, bij Bevela treft u de juiste adviseur!

Bevela als ‘extra collega’

Of je nu als aannemer, schildersbedrijf, woningbouwvereniging, onderhoudsbedrijf of ZZP’er bij ons aanklopt: bij Bevela sta je er nooit alleen voor. Waar andere leveranciers zichzelf nog wel eens willen profileren als verlengstuk van jouw bedrijf, gaan wij nog een stap verder. Wij zien onszelf als die extra collega op wie je dag en nacht kunt terugvallen.

zelfde blik, andere visie

zelfde blik, andere visie