Dankzij de snelle en flexibele eigen distributie zorgt Bevela voor de dagelijkse levering van haar producten. Elke klant heeft zo zijn eigen wensen, en deze wensen proberen wij door snelle en adequate dienstverlening te vervullen.

Wanneer voor 09.30 uur besteld, kunnen voorraadartikelen dezelfde dag nog worden geleverd! Doordat Bevela de distributie in eigen beheer heeft, zijn flexibiliteit en snelheid gegarandeerd. 

Wij hebben de grootste voorraad verfartikelen in Midden-Nederland voorhanden, en kunnen 99% van onze artikelen direct leveren.

Zorgeloze bezorging

Om ervoor te zorgen dat het jou aan niets ontbreekt, verzorgt Bevela de distributie in eigen beheer. Met de grootste voorraad verfartikelen van Midden-Nederland kunnen we 99% van onze artikelen direct leveren. Bestel je voor 09.30 uur, dan kun je met voorraadartikelen dezelfde dag nog aan de slag. 

Jouw bestellingen worden afgeleverd met een van onze elektrische bestelwagens of per fietskoerier. Ook dat vinden we bij Bevela heel natuurlijk. 

Bevela als ‘extra collega’

Of je nu als aannemer, schildersbedrijf, woningbouwvereniging, onderhoudsbedrijf of ZZP’er bij ons aanklopt: bij Bevela sta je er nooit alleen voor. Waar andere leveranciers zichzelf nog wel eens willen profileren als verlengstuk van jouw bedrijf, gaan wij nog een stap verder. Wij zien onszelf als die extra collega op wie je dag en nacht kunt terugvallen.

zelfde blik, andere visie

zelfde blik, andere visie