Keuri(n)g geregeld!
De afdeling Bevela Techniek maakt onze service helemaal compleet. Bevela Techniek staat voor advies, verkoop, keuring, onderhoud en reparatie van jouw apparatuur en klimmateriaal. Een extra garantie voor kwaliteit!

Bij Bevela Techniek kun je terecht voor de volgende keuringen:
• Elektrische keuringen NEN 3140
• Klimmateriaal keuringen NEN-EN 2484/1004

Voorkom boetes en andere sancties
Volgens de Arbowet (1999) moeten arbeidsmiddelen als ladders, trappen, steigers, machines en gereedschappen eens per jaar worden gekeurd. Werk je met arbeidsmiddelen die niet aan de wettelijke eisen voldoen, dan riskeer je als ondernemer boetes en sancties zoals het stilleggen van je werk.

Met een keuringscontract kun je ook deze zorg van je lijstje schrappen. Neem hiervoor contact op met de afdeling Bevela Techniek.

Bevela als ‘extra collega’

Of je nu als aannemer, schildersbedrijf, woningbouwvereniging, onderhoudsbedrijf of ZZP’er bij ons aanklopt: bij Bevela sta je er nooit alleen voor. Waar andere leveranciers zichzelf nog wel eens willen profileren als verlengstuk van jouw bedrijf, gaan wij nog een stap verder. Wij zien onszelf als die extra collega op wie je dag en nacht kunt terugvallen.

Eens per jaar bent u verplicht om arbeidsmiddelen als ladders, trappen, steigers, machines en gereedschappen te laten keuren volgens de Arbowet (1999). Als ondernemer bent u aansprakelijk als er wordt gewerkt met arbeidsmiddelen die niet aan de eisen voldoen. U kunt beboet worden voor het niet naleven van deze wet maar ook kunnen u sancties als het stilleggen van het werk worden opgelegd.

Sluit u een keuringscontract af bij Bevela? Dan houden wij deze termijnen voor u in de gaten. Dat is dan weer een zorg minder voor u! En kunt u zich met andere belangrijke zaken bezig houden.

zelfde blik, andere visie

zelfde blik, andere visie