Boonstoppel Verf

Boonstoppel. Geef historie toekomst.

Boonstoppel Verf is een merk met emotie, door haar meerwaarden ten aanzien van superieure kwaliteit, monumentale, authentieke kleuren én jarenlange bewezen kwaliteit.  Door hieraan al meer dan een eeuw trouw te blijven heeft Boonstoppel Verf een unieke positie verworven in de professionele schildersmarkt. Al meer dan 100 jaar staat de naam Boonstoppel Verf synoniem voor kwalitatief hoogwaardige schilderwerk. Deze lange historie vormt de basis om goed in te kunnen spelen op hedendaagse eisen van de markt.

Boonstoppel Verf:

  • Staat voor hoogwaardige topkwaliteit producten, speciaal ontwikkeld voor schilders die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.
  • Onderscheid zich door kennis en jarenlange ervaring in het schildersvak heeft een rijke Hollandse geschiedenis.
  • Is zowel sjiek als modern met gevoel voor traditie.
  • Assortiment dat voldoet aan hedendaagse eisen, gebaseerd op tijdloze traditie.

Een greep uit het assortiment van Boonstoppel: Garantie Exqua d’or Hoogglans, Garantie Standverf, Garantie Hoogglans SB, Garantie Grond Lakverf 2000.

De jarenlange ervaring van Boonstoppel Verf vormt de basis voor hoogwaardig schilderwerk. Waar monumentale panden, stadse woningen uit de jaren 30, boerderijen, kastelen en molens. Voor hout en steen, voor binnen en buiten. Kortom, waar de vakman hoogwaardig schildervakwerk moet leveren, heet Boonstoppel Verf de partner.

Boonstoppel Verf…Gegarandeerd goed, door jarenlange bewezen kwaliteit.

Contactgegevens

Amsterdamseweg 14
1422 AD UITHOORN
T +31 (0)297-541180

Bezoek de website van Boonstoppel Verf