Repair Care

Repair Care: Totaalconcept voor duurzame houtreparatie

Repair Care International staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. Naast een breed assortiment aan hoogwaardige producten voor houtreparatie voor de professionele markt, biedt Repair Care gecertificeerde opleidingen in het behandelen van houtrot en -schade. Ze bieden oplossingen voor het vullen, verlijmen en afdichten van verschillende materialen. Daarnaast verzorgen ze ook voor projectbegeleiding, geven ze advies en zijn ze een vertrouwde samenwerkingspartner voor woningcorporaties. Repair Care is wereldwijd actief en marktleider in Nederland, Engeland en Duitsland.

Repareren is vooruitzien

Het heeft vele voordelen om aangetast hout duurzaam te repareren. Niet alleen voor het milieu, maar ook als het gaat om de kosten. De duurzaamheid van Repair Care zit in de kwaliteit van de producten, in combinatie met de dienstverlening daaromheen én doordachte samenwerking met de hele keten. Het resultaat bewijst zichzelf: reparaties met de producten van Repair Care gaan minstens tien jaar mee. Die garantie geven zij dan ook zwart op wit. Als enige in de markt.

Samen met een team van zeer gemotiveerde professionals zijn ze dagelijks bezig met het bedenken van duurzame innovaties.

Repair Care staat voor ontwikkelingen en verkoop van eersteklas producten en diensten voor duurzame reparatie, constructie en bescherming.

Contactgegevens

Repair Care International B.V.
Cartografenweg 34
5141 MT Waalwijk
salesnl@repair-care.com

Bezoek de website van Repair Care