Wienese

Wienese klimmaterialen, veiligheid voorop!

Sinds 1903 ontwikkelt, produceert en verkoopt Wienese klimmaterialen. Wienese is al die tijd een begrip op het gebied van professionele ladders, trappen, rolsteigers en maatwerkproducten zoals kooiladders en gevelladders.

Voor de stelling dat oer-Hollandse degelijkheid en gebruiksgemak prima hand in hand gaan is Wienese het bewijs! De ontwikkeling die klimmaterieel heeft doorgemaakt op het gebied van veiligheid, ergonomie en gebruiksgemak is enorm.

Binnen de huidige industrie neemt veiligheid een allesoverheersende plaats in. De kwaliteit is hierbij van doorslaggevend belang. Daarom stelt u hoge eisen aan de functionaliteit en duurzaamheid van uw klimmaterialen. Uiteraard voldoen de producten van Wienese aan de normering voor professioneel gebruik zoals; Warenwet, Besluit Draagbaar Klimmateriaal, EN131, NEN2484, EN1004 en NEN-EN-ISO14122.

Wienese ontwikkelt en produceert naar de huidige normen en maatstaven. Hierbij worden moderne methoden toegepast, denk hierbij aan lasrobots voor een continue kwaliteit en een eigen testfaciliteit. Het ervaren en goed opgeleide team medewerkers staan garant voor de juiste kennis en expertise en uitstekende service en ondersteuning. De producten worden geleverd door Wienese Selectdealers in heel Nederland en België.

Contactgegevens

Wienese klimmaterialen
Postbus 139 3770 AC Barneveld
Energieweg 36 3771 NA Barneveld
Tel: +31 (0)342 404500 Fax: +31 (0)342 404505
info@wienese.nl

Bezoek de website van Wienese