Update nieuwe hoofdvestiging

Ondanks alle perikelen is onze nieuwbouw bijna voltooid. Het zijn nu nog de laatste loodjes totdat wij de sleutel krijgen van onze nieuwe hoofdvestiging.

Lees verder

Update Corona: wij zijn open

Onze filialen blijven voorlopig open volgens reguliere openingstijden, maar wel met extra maatregelen voor uw en onze gezondheid. Op deze manier proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te blijven zijn.

Lees verder

Slim Transport

Bouwmateriaal bestellen, laten bundelen en CO2-neutraal laten bezorgen. Bouwmaterialen zo efficiënt mogelijk met een cargobike op de bouwplaats.

Lees verder

Coronavirus: wij blijven open

Wij volgen, waarschijnlijk net als u, de ontwikkelingen omtrent de uitbraak van het Coronavirus op de voet. Wij kunnen ons voorstellen dat dit ook bij u vragen oproept, daarom ontvangt u bij deze van ons meer informatie.

Onze vestigingen blijven voorlopig open en we blijven u graag helpen met uw bestellingen.

Lees verder

Prijswijzigingen

Van diverse fabrikanten van Bevela hebben wij de afgelopen maanden prijswijzigingen ontvangen. De redenen die ten grondslag liggen aan de prijswijzigingen zijn uiteenlopend van hogere innovatie- en marketingkosten; stijgende transportkosten, verpakkingskosten, loonkosten tot en met strengere wetgeving. De prijsverhogingen variëren tussen 2% – 4% en zullen medio april 2020 worden doorgevoerd. Mocht u vragen hebben […]

Lees verder

Kleuradvisering

Verfgroothandel Bevela biedt u de mogelijkheid om aan de hand van een foto een complex keer op keer te voorzien van nieuwe kleuren.

Lees verder