Bevela gaat nauwe samenwerking aan met Selected Wallpapers

22 februari 2021

Bevela heeft door haar sterke groei in verven en coatings de laatste jaren weinig tot geen focus gehad op behang. Door de opvallende modetrend in behang neemt de vraag naar behang in hoog tempo toe. Als totaalleverancier voor de professional bewegen we uiteraard mee in deze ontwikkeling.

Het aanbod in wandbekleding is zeer ruim en om aan de vraag te kunnen voldoen zijn wij op zoek gegaan naar een samenwerkingsverband. Als aanvulling op het eigen assortiment wandbekleding van Bevela, zochten we naar een leveranciers met een ruim aanbod in luxe, bijzondere merken, een echte specialist die ook de bijbehorende topservice kan leveren.

We zijn erg tevreden dat we deze samenwerking hebben gevonden met Selected Wallpapers uit Montfoort. In de samenwerking met Kevin Oostendorp hebben we een handelspartner gevonden met volledige focus op de klant én met een zeer ruim aanbod van topmerken. ‘We zien in de branche dat behang steeds weer meer door de schilder wordt meegenomen in de dienstverlening, we zijn daarom ook erg blij met de samenwerking met Bevela’ aldus Kevin Oostendorp.

Ieder behangmerk heeft zijn eigen stijl, van hedendaags tot historisch, van modern tot klassiek en van strak effen tot floraal. Van de aangeboden behangmerken biedt Selected Wallpapers het totale assortiment aan. Mocht je een behang zoeken wat niet op de site staat, neem even contact we gaan graag voor je op zoek.

Op de website www.selectedwallpapers.com is de collectie te bekijken. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom in Montfoort, ligt dit niet op de route of wil je het behang even in de ruimte zien? Het is ook mogelijk om een sample te bestellen.

Speciaal voor Bevela klanten hanteren we aangepaste condities. Voor meer informatie, advies, behanggereedschap en lijmen neem dan contact op met Bevela Verkoop: 030 254 0054 | verkoop@bevela.nl

zelfde blik, andere visie